BUCASTORM AÇILIYOR

Taraftarımızın merakla beklediği Bucaspor lisanslı ürünler satış mağazası, Bucaspor dergisi ve taraftar kartları projelerindeki çalışmalar son hızıyla devam ediyor.
Bucaspor Kulübü Resmi İnternet SitesiBucaspor’da yeni yönetimimizin göreve gelmesiyle birlikte, önümüzdeki sezon başlatılması planlanan yeni projeler de hız kazanmaya başladı.

Bucaspor Basın Sözcümüz Volkan Göksu, BucaStorm, Bucaspor dergisi ve yeni taraftar kartları ile ilgili şunları söyledi; ”Öncelikli olarak, BucaStorm adı altında gerçekleştirilecek olan, Bucaspor resmi taraftar ürünlerinin satılacağı mağazaların açılması çalışmaları son aşamaya geldi.
Bununla birlikte tüm Buca’yı kucaklayacak, Bucasporumuza bağlılığımızı kuvvetlendirecek taraftar kart projesi, oldukça kapsamlı bir şekilde ilerliyor. 2 çeşit olarak projelendirdiğimiz taraftar kartlarımız, kullanıcılarına çok özel imkanlar sağlayacaktır. Klasik taraftar kart 10 tl ve 1928 adet basılacak olan 1928 Taraftar Kart 1928 TL`den satışa sunulacaktır. 
Ekim ayından itibaren aylık olarak çıkarılması planlanan, Bucasporumuzla ilgili tüm branşlarımızdaki ve kulübümüzdeki gelişmelerden taraftarlarımızın haberdar olmasını sağlayacak dergi projesi ve yılbaşı için düşünülen, çok özel hediyelerin içerisinde yer alacağı piyango çalışması ile ilgili gelişmeler son hızıyla devam etmektedir.
Ayrıca taraftarlarımızın merakla beklediği kombine bilet fiyatları da çok makul seviyelerde tutulacaktır. Ayrıntılar önümüzdeki günlerde web sitemizden yayınlanacaktır.”
Çok değerli Bucaspor taraftarlarımıza ve kamuoyuna saygılarımızla,
Bucaspor Basın Sözcüsü
Volkan Göksu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder