TEŞEKKÜRLER JERKO LEKO


U17 takımımız gelecek sene Zagreb’te yapılacak Uluslararası Futbol Turnuvasına davet edildi.
Geçtiğimiz sezon başında Fransa’nın Monaco Kulübünden transfer ettiğimiz orta saha oyuncumuz 30 Maçta takımımızın formasını başarı ile terlettikten sonra Dinamo Zagreb Kulübü’ne transfer oldu... Kulübümüzü ve şehrimizi çok sevdiğini ve yaşanan sorunlara çok üzüldüğünü belirten Leko'dan gelen anlamlı davet bizleri duygulandırdı ve sevindirdi.

Leko gelecek sene Haziran ayında U-17 yas grubunda Zagreb'te yapılacak Avrupa’nın gözde kulüplerinin katıldığı Uluslararası Futbol Turnuvası’na yetkililer ile görüşerek takımımızı davet ettirdi. Yetkililerin Bucaspor’un altyapısının gücünü bilmediklerini, internetten göstererek sistemi anlattığında ise fikirlerinin hemen değiştiğini söyleyen Leko, konaklama, ulaşım ve yemek gibi hiçbir masraf yaptırmayacağını çocuklarımızın yerlerinin hazır olduğunu iletti.
Yeni sezonda takımımıza başarı dileklerini de ileten Leko, Bucaspor'un geçen sezon uğradığı haksızlıkları hatırlatarak gerçek yerimiz Süper Lig, umarım en kısa surede geri dönülür dedi.
Örnek bir davranış gösteren Jerko Leko'ya bizlerde özellikle bu sene oynayacağı Şampiyonlar Ligi müsabakalarında basarılar diliyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder